Strona główna › Potrzebujesz pomocy? › Moje zamówienie › Czy mogę zmienić już potwierdzone zamówienie?
Czy mogę zmienić już potwierdzone zamówienie?
Nie możemy zmienić zawartości realizowanego zamówienia, w tym zmodyfikować, usunąć ani dodać produktu.
Jeśli zauważysz błąd tuż po złożeniu zamówienia, przy danym zamówieniu w sekcji „Moje zamówienia” znajdziesz przycisk „Anuluj zamówienie”, dostępny do momentu rozpoczęcia przygotowywania zamówienia.
Po rozpoczęciu przygotowywania zamówienia nie można go już anulować.
Możesz zmienić adres rozliczeniowy i adres dostawy na swoim koncie klienta, dopóki przygotowywanie przesyłki nie zostało rozpoczęte.